Välkommen till Brf Gåshaga Pirar 3 på Lidingö 


BRF Gåshaga 3 på Lidingö är den tredje etappen i den samlade flerfamiljebebyggelsen i Gåshaga som tillkom i början av 2000-talet.

Gåshaga Pirar 3 omfattar 54 lägenheter samt en gemensam gästlägenhet. Föreningen har 6 uppgångar från Södra Kungsvägen (340) i väster, till Trossvägens slut vid vattnet.

Bostadshusen är 4-5 våningar med en takvåning i varje uppgång och med terasser i flera väderstreck. Närheten till havet tillvaratas genom stora fönsterytor och från lägenheterna kan man se de omliggande vattnen helt eller delvis.

Våra lägenheter har en öppen planlösning, extra takhöjd samt längsgående balkonger på 2 sidor. Lägenheterna har också ett rymligt inglasat innerum på ca 15kvm. Utrustningsstandarden är hög med stora badrum, tvättutrymme, separat dusch och WC samt rymliga källarförråd.

Direkt nedanför bostadshusen vid vattnet finns möjlighet till båtplats, gemensamma kajpromenader och tillgång till Badön. I området finns även M3Gym & Padel som erbjuder träning & padel för alla åldrar.

Den nyrenoverade Lidingöbanan tar oss på mindre än 20 minuter till Ropsten. Skärgårdsbåtarna angör Gåshaga Brygga både för färd mot Skärgården och in till Stockholm - en resa på ca 40 minuter. 
 

Mäklarinfo


Vid ägarbyte ska ett original av köpeavtalet samt ansökan om inträde respektive uträde, skickas till föreningen i 3 exemplar: Gåshaga Pirar 3, Trossvägen 1, 181 66 Lidingö, samt även till Föreningens email: gashagapirar3@gmail.com

Sänd gärna svarskuvert med angiven returadress - allt för att hjälpa till att snabba upp hanteringen.

Faktureringsuppifter för leverantörer

Faktueringsadress:

Gåshaga Pirar 3 c/o Storholmen Förvaltning 830
BOX 56012
102 17 Stockholm.
Mailas till: fakturorstorholmen@storholmen.se