Medlemsinformation nr 2 februari 2024

Hissarna
Som tidigare meddelats gäller vårt serviceavtal för hissarna endast vardagar kl. 8-17.
Vid driftsstörning ring 020-31 33 33.
Vid övrig tid tillkommer en hög avgift för jourutryckning varför endast styrelsen får beställa en sådan (undantag är naturligtvis om ni sittar fast i en hiss). Styrelsen kontaktas via föreningens mailbox gashagapirar3@gmail.com

Återigen vill styrelsen påminna medlemmarna att torka av skorna ordentligt när ni kommer in i trapphusen för att inte dra in grus i hissarna. Detta kan orsaka onödiga driftstopp och därmed kostnader.

Kostnadsjakt
Styrelsens förslag till att driva fastighetsskötseln i egen regi diskuterades i samband med vinminglet den 25 januari. Mot bakgrund till de frågor som togs upp samt som riktades till styrelsen efter vinminglet, beslöt styrelsen att ställa in extrastämman och istället presentera detta i samband med den ordinarie föreningsstämman i maj.

Laddboxar
Som tidigare meddelats har det manuella avläsningsarbetet för debitering av el avslutats och kommer fortsättningsvis ske automatiserat.

Vinterunderhåll
Som tidigare meddelats ska alla frågor eller funderingar kring snöröjning slussas via Matts Törnberg ordförande i GA2.

Mer information finns på https://stapelbadden-ga2.bostadsratterna.se/snorojning

Vi påminner också medlemmar som bor i taklägenheterna, att de behöver skotta bort snö, från sina terasser. Detta för att undvika framtida vattenskador.

GDPR
Som framgår (bl.a. av denna medlemsinfo) har styrelsen ett register över samtliga medlemmar inklusive deras e-mail adresser och telefonnummer. Detta för att förenkla kommunikationen mm. Styrelsen har dock uppmärksammats på att vi, pga. GDPR, behöver ha medlemmarnas samtycke till detta. Vi kommer därför att maila ut ett samtyckesformulär till samtliga medlemmar som vi behöver få uppdaterade och återsända till styrelsen. Till detta kommer vi bifoga vår integritetspolicy. Vi kommer även bifoga en länk till hur man återkallar samtycket. Integritetspolicyn kommer även att publiceras på föreningens hemsida,

Föreningsstämma
OBS - datum för den ordinarie årsstämma är ändrat till den 20/5 kl 19.00 och kommer att äga rum på restaurang Bryggan.

Frågor och synpunkter till styrelsen
Alla frågor och synpunkter, rörande föreningen och dess skötsel av fastigheterna, ska skickas till vår "infomail", gashagapirar3@gmail.com och inte direkt till styrelsemedlemmar. 

 

Styrelsen