Medlemsinformation nr 4 april 2024

Hissarna 
Som tidigare meddelats gäller vårt serviceavtal för hissarna endast vardagar kl. 8-17. Vid driftsstörning ring 020-31 33 33. 

Vid övrig tid tillkommer en hög avgift för jourutryckning varför endast styrelsen får beställa en sådan (undantag är naturligtvis om ni sittar fast i en hiss). Vid missbruk kan medlem komma att debiteras utryckningskostnaden. 

Styrelsen kontaktas via föreningens mailbox gashagapirar3@gmail.com

Nya parkeringstillstånd
Som tidigare meddelats har nya parkeringstillstånd för gäster distribuerats (med röd kant undertill). De gamla kommer inte att vara giltiga efter den 31:a maj. De nya kan däremot användas redan nu. Se vidare nya parkeringsregler på GA2:s hemsida https://stapelbadden-ga2.bostadsratterna.se

Extra förråd
Föreningen har ett extra förråd för uthyrning f.o.m 1 juni 2024. Förrådet finns i källarplan, Trossvägen 9. Kontakta Lars Hedberg vid intresse. 

GDPR
Det saknas fortfarande samtycke från några medlemmar avseende att föreningen för register över medlemmars mailadress och telefonnummer. Om ni känner på er att ni missat detta får ni gärna snarast åtgärda det.

Fakturering av medlemsavgifter
Som tidigare meddelats kommer Storholmen skicka avier avseende månadsavgifter via tjänsten Kivra från och med kvartal 2. För medlemmar med e-faktura kommer kommer avierna som vanligt via banken. För medlemmar som varken har tjänsten Kivra, autogiro eller e-faktura kommer pappersavier sändas ut som tidigare.

Fönsterputsning
Föreningen kommer, via Allservice, den 12:e och 13:e juni, att putsa fönstren i trapphuset och balkongglasen under inglasningen av uterummen (dvs inte de öppna längsgående balkongerna). Notera att det på vissa av dessa balkongglas finns en gråaktig hinna orsakat av regnvatten som tar med sig utfällning från betongen. Denna är dessvärre svår att få bort. 

Temperatursensorer
Föreningen har fortfarande 5 st temperatursensorer att sätta upp. Detta ger oss möjlighet att noggrannare följa upp inomhustemperaturen i lägenheterna för att bättre styra energiförbrukningen. Maila intresse, via föreningsmailen, att få en sådan uppsatt.

Föreningsstämma
Inbjudan med handlingar  till ordinarie årsstämma den 20/5 kl 19.00 på restaurang Bryggan kommer att sändas ut inom ett par veckor. Föreningen bjuder på välkomstdrink och snacks. 

Styrelsen planerar även att arrangera en efterföljande middag på Bryggan för de som så önskar – till självkostnadspris att betalas av deltagarna. Deltagande kan anmälas redan nu via anmälninglänk https://forms.gle/92zx1VpcXHvAo4t8A  dock senast den 10:e maj avseende både deltagande på föreningsstämman samt middag.

Ny medlem
Vi vill hälsa Frank Krafft välkommen som en ny medlem och som boende på Trossvägen 9.

Frågor och synpunkter till styrelsen
Alla frågor och synpunkter, rörande föreningen och dess skötsel av fastigheterna, ska skickas till vår "infomail", gashagapirar3@gmail.com och inte direkt till styrelsemedlemmar. 

 

Styrelsen